BanerTest1

Банер

Копие на BanerTest

Банер

Копие на Копие на BanerTest

Банер

Добре Дошли

8 направи си сам идеи за освежаване на кухнята

Старите шкафове в к ухнята са ви омръзнали до болка . Белият гетинакс навява само скука , а финансо вите ви възможности са ограниче ни . Най - лесно и евтино е да подме ните вратичките на кухненските шкафове или с малко средства и повече сръчност да създадете настроениe.

Предлагам ви 8 направи си сам идеи да промени те до неузнаваемост вратичките на незабележимия с нищо шкаф . Най-лесният начин е боядисването , ак о сте решили да се превъплъ тите в художник , можете да нап равите живописно платно от бе лите вратички - ето как :

Избере те подходящите цветове авто мобилна боя и за броени минути те ще станат неузнаваеми . За фон се спрете на по - светъл цвят , а к акво ще нарисувате след това - изборът е ваш .

Как се подготвят вратичките ? Като начало ги измивате и подсушавате добре , с лед това със ситна шкурка ги из шлайфайте , за да може боята да се задържи . След това грундирайте с безцве тен лак . Нанесете основният тон две „ръце ", след к оето нарисувай те с шаблон или със свободна ръка ж еланата к артина . Отгоре фиксирайте с безцветен лак - така лесно ще поддържате хигие ната в к ухнята .

  • Плочи меламин се продават в ма газините, има такива с две лица, в два цвя та, ако сте сръчен/а, сам можете да скроите вратичките, с кант или без кант - въпрос на желание и вкус. Цветът ще изберете, к ато се съобразите и с останалото кухненско обзавеждане,
  • Друг лесен начин е със самозалепващ се тапет или фолио. Предлагани те в магазините са в различни цветове, в райе, с флорални мотиви - така можете да внесете нови цветове в кухнята си.
  • Един от начините за промяна е и този - купете си от магазините ратан на руло, лесно можете да го разкроите и залепите върху съществуващите вратички или в рамки, въпрос на вкус и желание е дали ще го оцветите, или ще остане в естествения си цвят. Той е Красив сам по себе си.
  • Ако масата в Кухнята ви е дърве на и харесвате рустикалния стил, можете да направите вратички те и от дървени летви.
  • Друг начин е да заковете сачак, при желание можете и да го рамкирате.
  • Ако сте с нетрадиционно мислене и харесвате екстравагантността, можете да залепите върху вратичките метално фо лио в различни рисунки - луна, звезди и др.
  • Много е модно присъствието на текстила в кухнята. Така че вра тичките на долния ред шкафове може сполучливо да замените със завеси, в тон с покривката за маса, ръкавиците и ли различните кухненски аксесоари - евтино и ефектно решение за кухнята на вилата.
  • Последният и решаващ щрих са дръжките (ръкохватките). Те мо гат да бъдат дървени, метални, месингови или пластмасови - изборът на пазара е голям, те придават на вашата работа завършен вид.
Източник