BanerTest1

Банер

Копие на BanerTest

Банер

Копие на Копие на BanerTest

Банер

Добре Дошли


Направи си сам рисувани бутилки - настроение в дома!

Ако обичате в дома ви да има настроение, уют и вие да сте допринесли пряко за това - можете да опитате да си направите сами рисувани бутилки за украса или друго предназначение - вази, свещници и други. Необходими са ви малко свободно време, бои, празни бутилки и малко "направи си сам" умения.

 

Какви бутилки? Подходящи са почти всички - и тези с обикновена форма и безцветно стъкло, и тези с по-сложни очертания и цвят. Не препоръчвам използването на бутилки с дозатор - в този случай употребата ще бъде сведена до минимум - ще остане единствено красотата.

За бои можете да ползвате както обикновени темперни, така и специални бои за стъкло, които се продават в книжарниците или специализираните магазини. Ще са необходими и четки, разбира се.

Подгответе боите. Бутилката следва да е чиста и суха. Помислете за формите. Започнете да нанасяте. Добре е да нанасяте цвят след цвят, а не да смесвате боите. Формите може да са - свободни очертания, цветя, кръгове, линии или просто цветни петна. Ефектът е положителен при всички случаи. При желание можете да апликирате или аранжирате с панделки, златисти елементи от станиол /от шоколад/ или каквото друго решите. Оставете да засъхне и новият свещник, ваза или просто украса за дома ви е готов!

Освен за украса на собствения дом рисуваните бутилки могат да бъдат красив подарък за всеки празник!

Източник