BanerTest1

Банер

Копие на BanerTest

Банер

Копие на Копие на BanerTest

Банер

Добре Дошли

Таванскo помещение

Таванските помещения могат да вдъхновят и най-капризния човек. Дори и много оскъдното жилище може да се превърне в райско кътче, стига добре да се помисли. Единственият недостатък е, че в по-тесните помещения може да те обземе клаустрофобия. Затова е много важно така да обзаведем жилището, че да се създаде усещане за пространство и светлина.
Таванско помещениеТаванска стая

При такива помещения е добре да се заложи на цветовете. Добрата им комбинация и съчетание могат да раздвижат и най-скучния и тесен дом. Ако целта ви е да направите жилището си по-просторно и приветливо, то задължително трябва да използвате светли и топли тонове. Възглавниците и картините внасят допълнителна хармоничност.

Осигурете достатъчно светлина в тези помещения. Пердетата са излишни, а прозрачните дамаски отразяват светлината. Над канапето можете да сложите огледало, което допълнително ще удвоява притока на светлина. За осветление използвайте стенни лампи. Не е нужно подредбата на да следва строго определена права линия. Можете да ги разположите полегато, така освобождавате повече място и създавате оптическо впечатление за широта и пространство. Най-важното правило е да се създаде усещане за лекота. Стъклото и изкуствените материали създават такова усещане. Мебелите да са на колелца, а гардеробите - с врата тип "хармоника" или плъзгаща. Естествено, лесно преносимите и сгъваеми мебели са идеални за случая, например легло, което се прибира в стената, клапваща маса и т. н.

Източник