BanerTest1

Банер

Копие на BanerTest

Банер

Копие на Копие на BanerTest

Банер

Добре Дошли

Интериорен дизайн и декорация

Планирате покупка на къща за вас и вашето семейство и искате те да са доволни не само с външния изглед на новия дом, а също така и с вътрешното и разположение и интериора?! Или пък подготвяте цялостна промяна на вътрешността на вашето настоящо жилище?! Ако което и да е от горните е вярно, то определено има няколко неща за интериорния дизайн, които ще ви послужат.Интериорен дизайн

За разлика от вътрешната декорация, която обикновено се заключава в довършителни работи като боядисване, покриване на прозорци, поставяне на тапети и обзавеждане, интериорният дизайн е цялостния процес по оформяне на вътрешното пространство на вашия дома в унисон с вашия и на вашето семейство стил на живот. Интериорният дизайн се интегрира в архитектурата на дома и включва разположение на стаите, дизайн и местоположение на килери и гардероби, места за вратите и прозорците и т.н.

Интериорният дизайн зависи основно от броя и големината на стаите в дома. Основните стаи включват всекидневна (хол), кухня, работен кабинет (офис), спалня, баня (тоалетна). Тези стаи могат да бъдат допълнително разделени на стая за гости, трапезария, детска стая и стая за родителите. Различните аспекти, включени в областта на интериорното проектиране, като вградени гардероби и килери, местоположение на прозорци и врати, разположение на стаите, избор на оборудване (вентилация, отопление), подови и стенни настилки, следва да се доуточнят след определяне на разположението на стаите.

С други думи, ако планирате вътрешно преструктуриране на вашия дом, определете коя стая има нужда от промяна (подобрение) и използвайте седемте аспекта на интериорния дизайн - форма, маса, облик, линия, цвят, структура и модел - за постигане на максимално добри резултати.

може да откриете някои полезни идеи за обновяване, интериорен дизайн и декорация на вашия дом.

Вижте още ...