BanerTest1

Банер

Копие на BanerTest

Банер

Копие на Копие на BanerTest

Банер

Добре Дошли

Бебешки колички

Бебешките колички са едни от най-важните аксесоари за младите родители в наши дни. Всеки родител бди над своето дете и иска да осигури най-доброто за него. В този ред на мисли, бебешките колички са едно от първите неща, от които се нуждае вашето бебе, за да може да се наслаждавате заедно на дълги и спокойни разходки.

За съжаление, бебешките колички не са никак евтина покупка. Добре е правилно да прецените вашите нужди и да не правите особено големи компромиси, за да не се наложи да закупите друга количка. На пазара в наши дни съществува много голямо разнообразие от видове, модели и марки и вие може да изберете най-подходящата за вас. Ето някои от най-разпространените видове бебешки колички и техните основни черти.

Стандартни бебешки колички

Доста здрави колички, издържащи на доста "грубо" отношение. В това отношение тези колички са може би най-добрия избор за нашите пътища, алеи и тротоари. Недостатък на този тип е доста обемистата структура, което ги прави непрактични при чести пътувания. Обикновено тези бебешки колички имат 4 комплекта от по 2 колелета. Тази структура позволява доста добра маневреност, но само върху равни повърхности, като градския мол например.

Бебешки "пазарски" колички

Много добър вариант за новородени, поради лекотата на детето и спецификата на количката, която е предпоставка детето да лежи. Много от съвременните бебешки колички от този тип позволяват дръжките да се прехвърлят от едната и от другата страна и могат да се превръщат в изправени колички за разходка на детето в легнало положение.

Колички с козирка - тип чадър

Леки и компактни, идеални за родители с динамичен и натоварен начин на живот. Структурата им позволява бързо сгъване в компактен размер. Този тип колички са евтини, но за сметка се чупят по-лесно в сравнение с другите типове колички. Така че помислете добре, преди да спрете своя избор на такъв тип бебешка количка.

Бебешка количка триколка

Структурата им осигурява стабилност и издръжливост, добро возене при равни и недотам повърхности, но ги прави по слабо маневрени. Освен това, тези колички предоставят по-малко място за така необходимия багаж от стандартните колички.

Бебешки колички за всякакъв терен

Може да се каже, че това е усъвършенстван вариант на триколката. При тези колички, предното колело е подвижно и осигурява много добра маневреност. Обикновено снабдени с амортисьори, тези колички предоставят комфорт при неравни повърхности и с това приятно преживяване за вашето дете.


Независимо кои бебешки колички подхождат на вас и вашите нужди, основен приоритет трябва да бъде безопасността на бебето. Количката трябва да е снабдена с няколко колана, предотвратявайки евентуално падане на детето. Друга много полезна екстра е ръчната спирачка. Изборът на бебешка количка не е никак лек с огромното разнообразие налично на пазара. Бебешките колички претърпяват голямо развитие откакто за пръв път са създадени и в днешно време някои от тях са чудо на съвременните инженери и гарантират, че всеки може да избере идеалната количка за своето бебе в зависимост от начина си на живот и разбира се финансовите възможности.

Вижте още ...