BanerTest1

Банер

Копие на BanerTest

Банер

Копие на Копие на BanerTest

Банер

Добре Дошли

Стикери за стена - какво е това?

В основни линии, стикерите за стена са големи рисунки, принтирани върху самозалепящо се фолио. Стикерите представляват модерни в момента мотиви (рисунки, пейзажи, анимационни герои) и набират все по-голяма популярност в интериорния дизайн. Самата идея за стикери за декорация е взаимствана от винилите за колите и поради значителното ниво на еластичност на винила, е приложена за вътрешна декорация, основно на стени. Сред едни от главните предимства на стикерите за стена са:

Цената

Може би основната причина за широката популярност на стикерите е тяхната цена. Компаниите производители използват различни видове фолио за печат и изработка на стикерите и поради ниската цена на материала успяват да поддържат ниска цена на крайния продукт. Разбира се цената на фабричните стикери е ниска, докато оригиналните направени по поръчка са доста по скъпи.

Универсалност

Стикерите могат да бъдат залепени към почти всякаква повърхност - мазилка, боя, латекс, стъкло и мебели. Някои от тези повърхности позволяват стикерите да бъдат премахнати без да се повредят самите те. Стикерите позволяват да добавяте нови стикери върху вече залепени такива, за да освежите допълнително идеята си.

Оригиналност

Ако не планирате скоро ремонт или предекорация на жилището, стикерите за стена са спасението ви. Вие може да преобразите дома си само с няколко добре подбрани и разположени картинки. Детската стая с любимите анимационни герои, всекидневната със снимка на водопад или две три палми или дори кухнята с различни плодове и цветя налепени по стените. Каквото и да изберете няма да ви струва много и внесе радост и усмивки в сърцата на семейстовото и на гостите, които ви посещават.

Използването на стикери за стена е отличен начин да разнообразите стаята, да внесете стръкче уникалност или просто да зарадвате себе си и семейството със снимка на любим герой. Почти всяка картинка може да се преобразува в чуден стикер, който за не много пари и малко сръчност ще украси вашия дом.

За повече идеи ... !