BanerTest1

Банер

Копие на BanerTest

Банер

Копие на Копие на BanerTest

Банер

Добре Дошли

Направи си сам

Направи си сам е термин, който може да се отнася за почти всяко нещо. Но що се отнася до интериорен и екстериорен дизайн това покрива обновяване, освежаване, премебелиране или добавяне на нови части в интериора без използването на професионална помощ. Ремонтът в дома може да бъде доста скъпо удоволствие, докато ако решите сами да се справите със ситуацията, цената може приятно да ви изненада.

Предекорация

Едно от нещата, които можете да направите сами е предекорация и освежаване на интериора на вашия дом, озеленяване на градината или дори цялостен ремонт на жилището. Подобно начинание, независимо от мащаба му, изисква планиране и съобразяване с някои тънки моменти. Ако все пак смятате, че не може да се справите, заемете се с нещо дребно като пребоядисване на стена или създаване на чудна цветна леха в градината. Тези подобрения ще окажат голямо въздействие върху цялостната визия без да ви отнемат много време и средства.

Направи си сам - обновете кухнята

Всички знаем, че една модерна и добре планирана и обзаведена кухня може да струва много. Очевидно, ремонтът на кухнята е доста голям проект, особено ако се захванете сами с него. Обаче, в кухнята има доста неща, които може да направите в стил "направи си сам". Обновяването на шкафовете (може дори да ги боядисате), смяна на мивката и смесителите са сред нещата, които оказват голям визуален ефект върху околните, без много време, нерви и средства.

Направи си сам - подови настилки

Подобряването на дома включва и поставяне на нови подови настилки като килими, мокети, балатум, паркет, ламинат или теракот. Поставянето на ламинат е доста популярно в наши дни тъй като е издръжливо, сравнително евтино, лесно за поставяне и води до чудесен краен резултат.

Изработете си план

Дори "направи си сам" проектите трябва да следват някакъв план, за да постигнете желания резултат без проблеми. Отделете малко време и нахвърляйте един списък с необходимите ви неща и последователността на действията по ремонта.

Направи си сам проектите не са просто пребоядисване или подреждане на жилището. Те могат да имат дългосрочно въздействие върху обитателите на сградата. И не забравяйте, че подобренията в дома ви подобряват начина на живот на вас и близките ви, но и повишават цената на жилището ви в случай на евентуална продажба.

Вижте още ...