BanerTest1

Банер

Копие на BanerTest

Банер

Копие на Копие на BanerTest

Банер

Добре Дошли

Тапети за дома

Мислите ли за промяна на интериора на дома ви?! Обърнете внимание на красивите стени, които са част от всяка една ваша идея за декорация. Те не бива да остават голи и да грозят цялото помещения. Един отличен вариант е поставянето на . Шпаклованите и боядисани стени не носят оня персонален допир и топлина, които може да постигнете с красивите хартии за стена.

Голямо разнообразие от тапети е налично на пазара тези дни. Те предлагат почти всичко - провинциално очарование, традиционна елегантност и огромна доза изтънченост. Модерните технологии правят тапетите евтини, устойчиви и лесни за поставяне. Само с няколко ролки тапети може да направите огромни промени и да върнете голяма част от величието на западнала къща.

Красотата и външния вид на дома може значително да се подобри чрез нова цветова схема. Свеж полъх на цветове може да превърне жилището ви в дома на мечтите ви.

Изборът на цветове е личен избор. Изберете цвят, който да ви кара да се чувствате добре в дома си. Не се притеснявайте, ако някой автор в някое списание е написал, че точно вашия цвят не е модерен. Авторът не е този, който ще прекарва времето си у вас. Може да почерпите идеи от интернет или модните списания, но най-важно е на вас да ви харесва. Ако имате възможност, комбинирайте различни идеи и импровизирайте.

Тапетите и цветовете в стаята влияят силно върху хората в даденото помещение, затова ги подберете добре.

Как се изготвя цветова схема

Една от трите основни цветови схеми се използват от повечето интериорни дизайнери:

- Единична цветова схема - използва се един цвят и неговите нюанси. Много лесна за прилагане и внася чувството на покой и отмора е обитателите.

- Свързана цветова схема - използват се цветове, разположени един до друг в колелото на цветовете, например зелено и синьо. Тази цветова схема създава отпускащ ефект или пък официален стил, според избраните нюанси на тези цветове.

- В последната схема се използват цветове, срещуположни на колелото на цветовете, например синьо и жълто. Създайте силно влияние върху вас и гостите ви с избора на тези цветове.

Тапетите са много добър избор са стените, създават топла и уникална обстановка. Може да изберете такива, които подлежат на боядисване, за да може лесно да експериментирате с цветовете.